Kita duwe tujuan kanggo nawakake produk inovatif para mitra sing regane kompetitif.

Basa
PRODUK
Grup Guangdong JueHeng dununge ana ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Kita duwe spesialisasi ing produksi aksesoris jedhing kayata aksesoris kamar mandi polresin, aksesoris kamar mandi keramik, aksesoris kamar mandi semen, dekorasi rumah lan barang-barang keramik kanggo pengecer utama ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Timur Tengah lan saindenging jagad.
 
Waca liyane
Napa KITA
OEM
& LAYANAN ODM
■ 12 Pengembang aksesoris kamar mandi Yeas
Diadegake ing taun 2007, minangka panelitian ilmiah, produksi, adol siji-sijine perusahaan teknologi tinggi, nggabungake pirang-pirang landasan teoretis lan pengalaman kaya ing bidang seniorteknik.
■ Tim sing kuwat
Perusahaan iki dilengkapi pribadi teknis profesional, nggawe piranti lunak pangukuran dhewe-dhewe. Lan entuk sertifikat paten piranti lunak.
■ Layanan Penjualan Profesional / Sawise-
Kita nyedhiyakake program layanan sales-profesional, kayata: pengajaran video, pengajaran telepon, layanan jarak jauh, brosur, lsp.
■ Jaminan Kualitas
Perusahaan kita wis duwe sawetara paten desain, wis entuk pengetahuan nasional babagan sertifikat registrasi hak cipta.
Guangdong JueHeng Group - Penyedia Aksesoris Kamar Mandi
Babagan Kita
Guangdong JueHeng Group, pemasok aksesoris kamar mandhi, dununge ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Kita khusus ngasilake aksesoris kamar mandi set aksesori kamar mandi polresin, aksesoris kamar mandi keramik, aksesoris kamar mandi semen, dekorasi rumah lan barang-barang keramik kanggo pengecer utama ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Timur Tengah lan saindenging jagad.
 
Kita duwe 7 pabrik sing nutupi 35.000 meter persegi lan nduwe luwih saka 600 anggota staf. Liwat 10 taun pengalaman kerja lan tim profesional, kita ngrancang luwih saka 5.000 set aksesoris jedhing. Kita nindakake bisnis karo para pedagang lan pabrike uga wis ngawula macem-macem perusahaan Fortune 500 kayata Bed Bath
& Beyond, Walmart, H
& M, Hilton, TJmaxx, ALDI, Target, lan William Sonoma.
 
Kita duwe tujuan kanggo nawakake produk inovatif para mitra sing regane kompetitif.
 
Kita ngurmati perspektif klien lan ngupayakake menehi layanan sing paling profesional.
GAMPANG KANGGO US
Ninggalake email utawa nomer telpon sampeyan ing formulir kontak lan kita bisa kontak karo sampeyan!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa