Kita ngarahake kanggo nawakake produk inovatif kualitas mitra sing regane kompetitif.

Basa
PRODUK
Guangdong JueHeng Group dumunung ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. We spesialis ing prodhuksi set aksesoris jedhing kayata set aksesoris jedhing polyresin, aksesoris jedhing keramik, aksesoris jedhing semen, dekorasi ngarep lan tableware Keramik kanggo pengecer anjog ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah, Timur Tengah lan sak donya. 
Waca liyane
Set aksesoris kamar mandi resin rotan kuning

Set aksesoris kamar mandi resin rotan kuning

Tipe: Six-set set, kalebuDispenser Sabun, Wadah Sabun, Wadah Sikat Gigi, Tumbler, Wadah sikat toilet, KalengBahan:Aksesoris jedhing polyresinGaya:Morden& Aksesoris jedhing prasajaFitur:Sustainable, anti banyu, gampang diresikiJeneng merek:JUEHENGKODE HS:3924900000Panggonan Asal:Guangdong, Chinaukuran:Normal utawa Bisa disesuaikanwarna:Minangka gambar nuduhake ot Bisa disesuaikanFungsi:Dekorasi Tabel Top, Dekorasi Omah Hotel, Aksesoris Toilet Kamar MandiMOQ:200 SetSample Lead Time:10-15 dinaProduksi Lead Time:45-60 dina sawise sampel PP dikonfirmasiPaket: Paket aman menthod utawa bisa disesuaikan
Resin bening mewah ing aksesoris jedhing cina efek rock Stereoscopic

Resin bening mewah ing aksesoris jedhing cina efek rock Stereoscopic

Tipe: Lima-set set, kalebuDispenser sabun, Sabun piring, Wadah sikat untu, Tumbler, Wadah sikat toiletBahan:Aksesoris jedhing polyresinGaya:Morden& Aksesoris jedhing prasajaFitur:Sustainable, anti banyu, gampang diresikiJeneng merek:JUEHENGKODE HS:3924900000Panggonan Asal:Guangdong, Chinaukuran:Normal utawa Bisa disesuaikanwarna:Minangka gambar nuduhake ot Bisa disesuaikanFungsi:Dekorasi Tabel Top, Dekorasi Omah Hotel, Aksesoris Toilet Kamar MandiMOQ:200 SetSample Lead Time:10-15 dinaProduksi Lead Time:45-60 dina sawise sampel PP dikonfirmasiPaket: Paket aman menthod utawa bisa disesuaikan
Chinoiserie Gading Keramik Bathroom Accessoires Produsen Set Kamar Mandi

Chinoiserie Gading Keramik Bathroom Accessoires Produsen Set Kamar Mandi

Tipe: Six- Paket Set, kalebuDispenser Sabun, Wadah Sabun, Wadah Sikat Gigi, Tumbler, Wadah sikat toilet, KalengBahan:Aksesoris kamar mandi keramikGaya:Morden& Aksesoris jedhing prasajaFitur:Sustainable, anti banyu, gampang diresikiJeneng merek:JUEHENGKODE HS:6911900000Panggonan Asal:Guangdong, Chinaukuran:Normal utawa Bisa disesuaikanwarna:Minangka gambar nuduhake ot Bisa disesuaikanFungsi:Dekorasi Tabel Top, Dekorasi Omah Hotel, Aksesoris Toilet Kamar MandiMOQ:200 SetSample Lead Time:10-15 dinaProduksi Lead Time:45-60 dina sawise sampel PP dikonfirmasiPaket: Paket aman menthod utawa bisa disesuaikan
Set Aksesoris Kamar Mandi Keramik Biru Chinoiserie

Set Aksesoris Kamar Mandi Keramik Biru Chinoiserie

Tipe: Four-set set, kalebuDispenser Sabun, Piring Sabun, Wadah sikat untu, TumblerBahan:Aksesoris kamar mandi keramikGaya:Morden& Aksesoris jedhing prasajaFitur:Sustainable, anti banyu, gampang diresikiJeneng merek:JUEHENGKODE HS:6911900000Panggonan Asal:Guangdong, Chinaukuran:Normal utawa Bisa disesuaikanwarna:Minangka gambar nuduhake ot Bisa disesuaikanFungsi:Dekorasi Tabel Top, Dekorasi Omah Hotel, Aksesoris Toilet Kamar MandiMOQ:200 SetSample Lead Time:10-15 dinaProduksi Lead Time:45-60 dina sawise sampel PP dikonfirmasiPaket: Paket aman menthod utawa bisa disesuaikan
KENAPA KITA
OEM& LAYANAN ODM
■ 12 Ya supplier aksesoris jedhing Pengalaman Kerja
Founded in 2007, punika riset ilmiah, produksi, dodolan ing salah siji saka perusahaan teknologi dhuwur, nggawa bebarengan sawetara dhasar teori lan richpractical pengalaman pribadi seniortechnical.
■ Tim sing kuwat
Perusahaan kasebut dilengkapi pribadi teknis profesional, ngembangake piranti lunak pangukuran pusat dhewe. Lan entuk sertifikat paten piranti lunak.
■ Layanan Profesional / Sawise Sales
Kita nyedhiyakake program layanan sawise-sales profesional, kayata: piwulang video, piwulang telpon, layanan jarak jauh, brosur, lsp.
■ Jaminan Mutu
Perusahaan kita wis duwe sawetara paten desain, wis entuk kawruh nasional sertifikat registrasi hak cipta.
Guangdong JueHeng Group - Supplier Aksesoris Kamar Mandi
BABAGAN AWAKE DHEWE
Guangdong JueHeng Group, supplier aksesoris jedhing, dumunung ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. We spesialis ing prodhuksi aksesoris jedhing set link polyresin jedhing aksesoris set, keramik jedhing aksesoris, semen aksesoris jedhing, dekorasi ngarep lan keramik tableware kanggo pengecer anjog ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah, Timur Tengah lan sak donya. 
Kita duwe 7 pabrik sing nutupi 35.000 meter persegi lan duwe luwih saka 600 anggota staf. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman kerja lan tim profesional, kita ngrancang luwih saka 5,000 set aksesoris jedhing. Kita nindakake bisnis karo pedagang lan manufaktur padha lan wis nglayani macem-macem Fortune 500 perusahaan kayata Bed Bath& Ngluwihi, Walmart, H&M, Hilton, TJmaxx, ALDI, Target, lan William Sonoma. 
Kita ngarahake kanggo nawakake produk inovatif kualitas mitra sing regane kompetitif. 
Kita ngormati perspektif klien lan ngupaya nyedhiyakake layanan sing paling profesional.
KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak lan kita bisa hubungi sampeyan!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan