Ne synojmë t'u ofrojmë partnerëve tanë produkte inovative cilësore me çmim konkurrues.

Gjuhe
PRODUKTET
Guangdong JueHeng Group ndodhet në Dongguan City, Provinca Guangdong. Ne jemi te specializuar në prodhimin e aksesorëve të banjës, të tilla si komplete aksesorë banjo polyresin, pajisje banjo qeramike, pajisje banjo me çimento, dekor shtëpie dhe sendesh qeramike për shitësit kryesorë në Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Evropë, Lindjen e Mesme dhe në të gjithë botën.
 
LEXO MË SHUMË
PSE NE
OEM
& SH SERRBIMI ODM
■ 12 Po furnizuesi i aksesorëve për banjo Përvoja e punës
E themeluar në vitin 2007, është një kërkim shkencor, prodhim, shitje brenda një ndërmarrje të teknologjisë së lartë, duke sjellë së bashku një numër themelor teorik dhe përvojë të pasur praktike të seniorteknikës personale.
. Skuadër e fortë
Kompania është e pajisur me personale teknike profesionale, zhvillojnë softuerin e tyre të matjes në qendër. Dhe merrni një çertifikatë të patentës softuerike.
■ Shërbimi profesional / pas shitjes
Ne ofrojmë programe shërbimesh të shitjeve në profesion, të tilla si: video mësimdhënie, mësimdhënie përmes telefonit, pajisje të largëta, broshura, etj.
Ass Sigurimi i Cilësisë
Kompania jonë tashmë ka një numër të patentave të dizajnit, ka marrë njohuritë kombëtare të certifikatës së regjistrimit të të drejtës së kopjimit.
Guangdong JueHeng Group - Furnizuesi i Aksesorëve të Banjës
RRETH NESH
Guangdong JueHeng Group, furnizuesi i aksesorëve për banjo, ndodhet në Dongguan City, Provinca Guangdong. Ne jemi te specializuar në prodhimin e aksesorëve banjo të vendosur lidhje aksesorë banjo polyresin, pajisje banjo qeramike, pajisje banjo çimento, dekor në shtëpi dhe sendesh qeramike për shitësit kryesorë në Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Evropë, Lindjen e Mesme dhe në të gjithë botën.
 
Ne kemi 7 fabrika që mbulojnë 35,000 metra katrorë dhe kanë mbi 600 anëtarë të stafit. Me mbi 10 vjet përvojë pune dhe një ekip profesional, ne krijuam mbi 5,000 komplete aksesorësh për banjo. Ne kryejmë biznes me tregtarë dhe prodhues njësoj dhe u kemi shërbyer kompanive të ndryshme të Fortune 500 si Bath Bath
& Përtej, Walmart, H
& M, Hilton, TJmaxx, ALDI, Target dhe William Sonoma.
 
Ne synojmë t'u ofrojmë partnerëve tanë produkte inovative cilësore me çmim konkurrues.
 
Ne i vlerësojmë shumë perspektivat e klientëve tanë dhe kërkojmë t'u sigurojmë atyre shërbimet më profesionale.
B GHNI N TO Prek me SHBA
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formën e kontaktit dhe ne mund të kontaktojmë me ju
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip