Kami tujuan pikeun nawiskeun produk inovatif pikeun mitra kami anu dibanderol.

Bahasa
PRODUK
Grup Guangdong JueHeng perenahna di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong. Kami ahli dina ngahasilkeun asesoris kamar mandi sapertos set aksésori kamar mandi polyresin, asesoris kamar mandi keramik, asesoris kamar mandi semén, hiasan bumi sareng peralatan makan keramik pikeun pangecér anu ngarah di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Wétan Tengah sareng sakitar dunya.
 
MACA DEUI
NAHA US
OEM
& LAYANAN ODM
■ 12 Yeas asesoris kamar mandi supplier Pangalaman Gawe
Didirikeun taun 2007, mangrupikeun panilitian ilmiah, produksi, penjualan nyalira perusahaan teknologi tinggi, ngahijikeun sababaraha yayasan teoritis sareng pangalaman euyeub pikeun pribadi seniortéhnik.
■ Tim anu kuat
Perusahaan dilengkepan ku téknis pribadi pribadi, ngembangkeun perangkat lunak pangukuran sorangan. Sareng kéngingkeun sertipikat patén parangkat lunak.
■ Layanan Penjualan Profesional / Saatos-
Kami nyayogikeun program jasa profésional-penjualan, sapertos: pangajaran video, pangajaran telepon, jasa jarak jauh, brosur, jst.
■ Penjaminan Kualitas
Perusahaan kami parantos ngagaduhan sababaraha patén-patén desain, parantos kéngingkeun élmu nasional ngeunaan sertipikat pendaptaran hak cipta.
Grup Guangdong JueHeng - Suplai Asesoris Mandi
TENTANG KAMI
Guangdong JueHeng Group, pamasok aksésoris kamar mandi, tempatna di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong. Kami ahli dina ngahasilkeun asesoris kamar mandi set tautan aksésori kamar mandi polyresin, asesoris kamar mandi keramik, asesoris kamar mandi semén, hiasan bumi sareng peralatan makan keramik pikeun pangecér anu ngarah di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Wétan Tengah sareng sakumna dunya.
 
Kami gaduh 7 pabrik anu ngalangkungan 35.000 méter pasagi sareng gaduh langkung ti 600 anggota staf. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman damel sareng tim propésional, kami ngarancang langkung ti 5,000 set aksésori kamar mandi. Kami ngalaksanakeun bisnis sareng padagang sareng pabrikan anu sami sareng parantos ngalayanan sababaraha perusahaan Fortune 500 sapertos Bed Bath
& Cicih, Walmart, H.
& M, Hilton, TJmaxx, ALDI, Target, sareng William Sonoma.
 
Kami tujuan pikeun nawiskeun produk inovatif pikeun mitra kami anu dibanderol.
 
Kami ngahargaan pisan sudut pandang klien kami sareng milari nyayogikeun aranjeunna jasa paling propésional.
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak sareng urang tiasa ngahubungi anjeun!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese